Slut på skriftlig høring

Vi takker for alle de mange interessante og kompetente høringssvar. Både interessenter i myndigheder, virksomheder, interesseorganisationer og som privatpersoner har ytret deres holdninger om, hvornår DIFO skal kunne suspendere et domænenavn, hvordan registrantens identitet valideres, og hvilke oplysninger DIFO bør udlevere.

DIFO’s bestyrelse arbejder nu videre med de indkomne svar, og i løbet af efteråret vil der forelægge et høringsnotat på baggrund af både den mundtlige høring, der fandt sted 6. juni, og den netop afsluttede skriftlige høring.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.