Tilbageblik på hele Danmarks .dk

De sidste tre årtier har internettet ændret vores samfund og kommunikationsformer drastisk, og mange store ting er sket på danske internetadresser.  

DK Hostmaster slår ned på højdepunkter i internettets historie i en digital fortælling om, hvordan internettet har udviklet sig set med danske øjne.  

Se med på heledanmarks.dk her

.dk-domænenavne bag tusindvis af hjemmesider

Måske var du én af de første til at registrere et .dk-domænenavn som privatperson tilbage i 1997?  

.dk-domænenavne har siden da lagt hjemmesideadresser til tusindvis af opfindsomme, sjove og klodsede hjemmesider, som kun har fået mere og mere indflydelse på vores hverdag siden da.  

Hvem husker ikke, da rudekuverterne blev afløst af e-boks, da girokortet blev afløst af netbank og morgenavisen af nyhedsfeed’et?

Den digitale historie tager dig med på en rejse tilbage i tiden, hvor vi har fundet statistikker, billeder og anekdoter hele vejen fra 1987 og op til i dag.  

Vores historie

DK Hostmaster har administreret alle domænenavne med endelsen .dk siden 1999.  

I den digitale fortælling kan du også blive klog på vores historie, og hvordan domæneverdenen hænger sammen.  

Vi håber, du finder historien interessant, og at den bringer gode og sjove minder frem. 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.