Udskydelse af DK Hostmasters nye vilkår

I september 2020 varslede DK Hostmaster ikrafttrædelse af nye vilkår for brugsretten til et .dk-domænenavn, pr. d. 16. november 2020.

Vi er desværre blevet nødsaget til at udskyde datoen for denne ikrafttrædelse på grund af tekniske udfordringer og corona-relaterede omstændigheder.

Vi udsender nu individuel information om udskydelsen til alle registranter af .dk-domænenavne.

Hvad betyder det for registranten?

Det har ikke nogen betydning for registreringen af et .dk-domænenavn, og registranten skal ikke foretage sig noget.

Det betyder blot, at de muligheder, der følger med de nye vilkår, ikke vil være tilgængelige endnu. Der er tale om følgende muligheder:

•    Registrering af domænenavne i op til 10 år.
•    Betaling for en forlængelse af registreringsperioden på et vilkårligt tidspunkt i løbet af en registreringsperiode.
•    Mulighed for at lade en forhandler håndtere administrationen af dit domænenavn.

Ny dato for ikrafttrædelse

Vi forventer, at de nye vilkår træder i kraft i løbet af 2021.

DK Hostmaster vil varsle, når den nye dato for ikrafttrædelse ligger fast. Indtil da gælder de nuværende vilkår for brugsretten til et .dk-domænenavn fortsat.

Vi beklager de gener, denne udskydelse måtte have.

 

nye vilkår

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.