Vi opgraderer DNS infrastruktur med CIRAs anycast

Med en symbolsk tryk på <Enter> opdaterede repræsentanter fra den Canadiske domænenavnsadministration CIRA og DK Hostmaster anycast på .dk zonen til D-Zone navneservere.

En af noderne for DK zonen har indtil nu kørt på en enkel server i Chicago med en 1Gbit/s forbindelse, men nu lader vi CIRA køre dk zonen på deres anycast sky af 7 servere med 10Gbit/s hver over hele verden. Det gør os meget mere modstandsdygtig mod angreb, især DDoS, og det gør os mindre afhængig af den anden anycast udbyder, vi har i forvejen.

Derfor har vi opgraderet den nuværende DNS-infrastruktur til også at omfatte D-Zonen. CIRA er den Canadiske administrator for .CA top level domænet og de har udviklet D-zonen, så den også passer til andre TLD’er. Læs mere her

Nyheden går langt

Det er store nyheder, når Cira’s anycast tjeneste bliver udbredt i verden. Så interessant faktisk, at canadiske CNW skrev en artikel om det. Læs om det her

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.