Vi opgraderer ledelsen med to nye tekniske chefer

Johnny Nordquist bliver ny IT-Chef og Nikolaj Ravn Hansen ny Udviklingschef.

DK Hostmaster har som led i en ny strategi ansat to nye chefer, som skal hjælpe med at modernisere forretningen.

Johnny kommer fra en stilling som IT-Chef hos TDC NetDesign. Han skal i DK Hostmaster bringe IT tæt på forretningen og sikre et nyt og moderne systemlandskab, der understøtter forretningens og kundernes krav og behov – nu og i fremtiden.

Nikolaj kommer fra en stilling som Director, Settlement Solutions, hos Ticketmaster og har en baggrund som systemudvikler. Han har i en årrække arbejdet med ledelse af softwareudvikling i en stor international organisation. Nikolaj skal være med til at sætte kunden i fokus hos DK Hostmaster og understøtte udviklingen af brugervenlige systemer til forhandlere og kunder.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.