Vi sender varsler om suspension ud fra 29. marts, 2022

Vi sender i disse dage et stort antal varsler om suspension af .dk-domæner ud til kunder, som endnu ikke har betalt deres faktura.

Modtager du et varsel om suspension, opfordrer vi dig til at betale fakturaen hurtigst muligt, hvis du ønsker at beholde dit domænenavn.

Domænenavnene vil blive suspenderet og registreringen af domænenavnet efterfølgende slettet, hvis DK Hostmaster ikke modtager betalingen.

På forhånd tak for hjælpen!

 

Sådan kan du betale online på vores selvbetjening:

1.    Vælg fanen ”Betal faktura” på login-siden

varsel

2.    Indtast bruger-id og fakturanummer, som du finder på fakturaen eller varslet, du har modtaget
3.    Følg vejledningen i selvbetjeningen

 

Du kan nemt undgå varsler om suspension i fremtiden ved at tilmelde betalingen af dit domænenavn til automatisk korttræk eller Betalingsservice: selvbetjening.dk-hostmaster.dk/profil/betalingsindstillinger

 

 

Varsler

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.