Vil du lære mere om, hvordan du kan beskytte dit domænenavn og e-mail?

Vi har nu åbnet for tilmeldinger til DK Hostmasters gratis kurser om IT-sikkerhed, der løber af staben i april måned. 

Vi går højt op i at styrke sikkerheden på internettet, og derfor tilbyder vi en række kurser indenfor IT-sikkerhed. Du kan bl.a. få den seneste viden om, hvordan du øger sikkerheden på dit eller din virksomheds domænenavn og e-mailserver med de forskellige standarder, som DNSSEC, DMARC, IPv6 og krypteringsteknikker. Du har også mulighed for at lære grundlæggende om DNS, og som noget nyt tilbydes dette også for nybegyndere.

Mandag d. 12 og tirsdag d. 13. april kan du lære om DNS-begreber, konfigurationer, operationer og grundlæggende sikkerhedsaspekter af DNS.

Onsdag d. 14. april kan du få den nyeste viden om, hvordan du opgraderer sikkerheden på din e-mailserver med DMARC, som potentielt kan beskytte dig og din virksomhed mod identitetstyveri, spam, phishing og malware.

Torsdag d. 15. april kan du blive klogere på IP-protokollen – Ipv6.  I løbet af kurset vil du få indsigt i Pv6-adresseformatet, IP-headeren og pakkernes opbygning, routingtabeller, stateful (DHCP) og stateless (SLAAC) adressering, fejlsøgning af IPv6-netværk, inklusive problemstillinger ved dual-stack konfigurationer.

Fredag d. 16. april kan få indsigt i teknikker til kryptering af e-mail og websites. Du vil få viden om begreberne PKI og TLS, og lærer hvordan TLS bruges i HTTPS til sikring af websites og i SMTP/IMAP til sikring af e-mail. 

Mandag d. 19. april kan du lære, hvordan du beskytter dit domænenavn med signeringsmetoden DNSSEC og dermed forhindrer angreb fra hackere. Kursets primære fokus er, hvordan man signerer sit domænenavn med DNSSEC-nøgler. 


Læs detaljerede beskrivelser af kurserne her.

Tilmeld dig et eller flere kurser, ved at sende en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med kursustitlen, dit navn og evt. firmanavn.


Alle kurser er gratis og, grundet den aktuelle corona-situation, afholdes alle kurserne online.
 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.