Kursus: DMARC-implementering for teknikere

Kursus: DMARC-implementering for teknikere

Kursus1

På dette kursus kan du lære, hvordan du effektivt opgraderer sikkerheden på dit e-mailsystem ved at implementere DMARC. DMARC kan blandt andet beskytte din virksomhed og dine kunder mod identitetstyveri, spam, phishing og malware.

DMARC er placeret i skæringspunktet mellem e-mail og DNS. Denne workshop tager dig gennem den tekniske implementering af DMARC og indeholder detaljerede oplysninger om hele DMARC-stack’en; DNS, SMTP, SPF, DKIM, og DMARC. Foruden teknisk implementering tilbyder kurset vejledning i, hvor teknikere kan forvente at arbejde sammen med andre teams, leverandører og ledelseslaget under installationen.  

Som forberedelse til kurset bedes du oprette en konto her: https://dmarcian-eu.com/partners/register/dkhostmaster (gerne 3 uger før med data fra et aktivt domænenavn). Det vil give dig data fra dit eget domæne til de praktiske opgaver på kurset.

Hvad er DMARC?

DMARC er en godkendelsesprocedure for e-mails og er designet til at beskytte mod domæne spoofing – dvs. når en e-mail sendes fra en uautoriseret/falsk afsender fra f.eks. en virksomheds domænenavn. DMARC tilføjer også nye funktioner til e-mail såsom øget transparens, konsistens og sikkerhed. Tilsammen giver disse tiltag sikkerhed for, at en organisations e-mails når frem til modtageren, mens falske e-mails bliver afvist.

Underviser

Alwin de Bruin har været i e-mail-økosystemet i over 14 år. Efter at have fulgt DMARC siden det kom på markedet i 2012 er han nu aktiv i at skabe opmærksomhed omkring sikker e-mail. Hos dmarcian er Alwin ansvarlig for implementeringen af sikker e-mail (DMARC, DKIM, SPF, DNSSEC, DANE, etc) i virksomheders/enterprise kunde-miljøer.

Program

Opdateres...

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med it-sikkerhed, og som har en teknisk forståelse.

Praktisk information

Dato:  17. november 2020
Tid: Kl. 9-16
Adresse: Ørestads Boulevard 108, 2300 København S
Pris: Gratis
Sprog: Engelsk
Forplejning: Morgenmad og frokost
Andet: Husk computer. Som forberedelse til workshoppen bedes du oprette en konto her: https://dmarcian-eu.com/partners/register/dkhostmaster (en dmarcian konto baseret på data fra et live domæne). Dette kan med fordel gøres tre uger inden kurset.

Corona

Vi følger løbende den aktuelle situation med udbredelsen af coronavirus. Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset, hvis der skulle opstå en situation, hvor vi vurderer, at det ikke er forsvarligt at afholde kurset, hvis forsamlingsforbuddet bliver nedsat yderligere eller hvis underviseren skulle blive forhindret i at møde op. 

Vi vil sørge for, at alle afstandskrav kan overholdes i lokalet, hvor kurset afholdes.

Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med kursustitlen, dit navn og evt. firmanavn.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.