Kursus: Teknikker til kryptering af e-mail og websites

Kursus: Teknikker til kryptering af e-mail og websites

Kursus1

På dette kursus kan du lære at forstå den seneste udviklingen inden for beskyttelse af e-mail og webtrafik.

I de senere år er sikring af e-mail og websites blevet stadig mere presserende pga. stigende internetkriminalitet. Vi ser stadig flere tilfælde af fx CEO fraud og phishing, hvor folk narres til at taste kreditkort-oplysninger ind på en falsk hjemmeside.

Dette kursus vil dykke ned i baggrunden omkring grundlæggende IP og TCP samt trusselsmodeller indenfor IT-sikkerhed. Vi kigger på baggrund, begreber og koncepter i kryptering og kommer ligeledes omkring opsætning af HTTPS websites.

Det er oplagt at tage vores kursus i DNSSEC i sammenhæng med dette kursus. DNSSEC-kurset ligger d. 14. november 2019.

Underviser

Thomas Steen Rasmussen arbejder for internetudbyderen BornFiber som unixadm/ sikkerhedshat/udvikler. Han er derudover selvstændig med enkeltmandsvirksomheden tyktech. Derudover beskæftiger han sig med DNS tjenesten censurfridns og lignende internetaktivistiske projekter.

Program

09:00-09:15 Velkomst
09:15-10:30 Baggrund, begreber og koncepter
10:30-10:45 PAUSE
10:45-12:15 Mere baggrund, begreber og koncepter
12:15-13:15 FROKOST
13:15-14:45 Kryptering af websites
14:45-15:00 PAUSE
15:00-16:00 Kryptering af e-mail

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til netværksingeniører, systemadministratorer og alle, der er involveret i forvaltningen af DNS-operationer. Niveauet er for let øvede og øvede. Kurset foregår på engelsk.

Praktisk information

Dato: Dato opdateres
Tid: Kl. 9-16
Adresse: Ørestads Boulevard 108, 2300 København S
Pris: Gratis
Sprog: Dansk
Forplejning: Morgenmad og frokost
Andet: Deltagerne skal medbringe laptop med OpenSSL installeret. Til Windows kan OpenSSL hentes her: https://slproweb.com/products/Win32OpenSSL.html og til Linux og OSX er det allerede installeret.

Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med kursustitlen, dit navn og evt. firmanavn.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.