Fullstack-udvikler søges til DK Hostmaster

Fullstack-udvikler søges til DK Hostmaster

job

Udviklingsafdelingen i DK Hostmaster er midt i en spændende proces med at udfase ældre systemer og omskrive vores platforme til nye og tidssvarende teknologier. Til denne modernisering søger vi en udvikler, der bliver en vigtig del i at forny servicen til det danske internetsamfund.

Opgaven og jobbet

Du indgår som full-stack udvikler i DK Hostmaster, hvor du bliver en del af et solidt udviklingsteam, der arbejder med en række spændende udviklingsopgaver.
Arbejdsopgaverne er på nuværende tidspunkt primært modernisering af alle internt udviklede platforme i organisationen, med et centralt fokus på at løfte fundamentet og sikkerheden i alle de kundevendte løsninger.

Samtidig med ovenstående arbejder vi på at færdiggøre nyt ERP-system med basis i standard komponenter, og der bygges generelt på standard software i organisationen. Der vil i den forbindelse være tilpasninger i back-end, som skal udvikles.

Herudover vil du deltage i udbygning og automatisering af vores continuos integration og deployment processer med stor vægt på en DevOps-orienteret tilgang.

Hvem er du

DK Hostmaster søger en kollega med bred kompetence på udvikler-disciplinen og minimum 5 års relevant erhvervserfaring.
Uddannelsesmæssigt kan du være datamatiker, datalog eller tilsvarende. Optimalt set byder du ind med følgende teknologier:

  •     .Net Core, VueJS og Python på højt niveau
  •     GitLab CI/CD og PostgreSQL med solid erfaring
  •     Godt kendskab til Java og Perl vil også være en fordel
  •     God erfaring med databaseudvikling mod Oracle og PostgreSQL

Du vil være et godt match med teamet, hvis du har energi, drive og passion for god kode og holdbare løsninger. Du tager ansvar og trives med at samarbejde, men formår også at fungere effektivt på egen hånd. Derudover har du erfaring med agilt arbejde og scrum.

Du tilbydes

En ansættelse på fuldtid i et team på 8 dedikerede og dygtige kollegaer, som sætter en ære i at bygge løsninger, der er driftssikre. I DK Hostmaster er vi 35 medarbejdere i alt, som servicerer kunder og samarbejdspartnere i både ind- og udland.

Som medarbejder i DK Hostmaster tilbydes du gode muligheder for videreudvikling af dine kompetencer i et professionelt team placeret i moderne kontormiljø i Ørestad.

Vi tilbyder bl.a. pensionsordning, feriefridage, mediepakkke, frokostordning og sociale aktiviteter som julefrokost, sommerfester med mere.

Hvis du er interesseret og vil høre mere om jobbet og processen så kontakt Trine Ibsen, fra Maximize Consult som assisterer med rekrutteringen: Tlf. 2129 0791 eller trine@maximizeconsult.dk

DK Hostmaster - Hele Danmarks .dk

DK Hostmaster står bag det danske internet. Siden 1999 har vi skabt en stærk, digital infrastruktur, som gør, at .dk domænet er et trygt og godt sted at være. Vi ved, at vi passer på noget vigtigt – for vores kunder og deres virksomhed. Det er vores mål at levere stabil drift og den højeste sikkerhed og service, som er tilpasset til den virkelighed, vores kunder befinder sig.

Vi løser tre opgaver for det danske samfund: Vedligehold af en del af infrastrukturen (DNS) på den danske del af internettet, administration af en database (whois) med stamoplysninger på alle, der har registreret et .dk-domænenavn og løbende arbejde for at styrke sikkerheden på internettet, så alle kan have tillid til .dk-domænet.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.