Udskydelse af systemopdateringen d. 16. november 2020

Udskydelse af systemopdateringen d. 16. november 2020

Som følge af tekniske forhold hos vores leverandør af nyt ERP er det desværre nødvendigt, at vi udskyder releasen af systemopdateringen, som var planlagt til den 16. november. Her skulle bl.a. overgangen til en forhandlerkonto være trådt i kraft

Vi fastsætter en ny releasedato i uge 49.

Om denne udskydelse har konsekvenser for den planlagte release i marts 2021, kan vi desværre ikke sige på nuværende tidspunkt, men det vil vi komme tilbage til i uge 49.

Underskrivelse af ny allonge

For at håndtere denne udskydelse sender vi nu en ny allonge, som tillæg til forhandlerkontrakten, der tager højde for denne ændring. Den skal underskrives af alle forhandlere, og den sendes til jer i en separat udsendelse i uge 45.

DK Hostmaster er pt. hård ramt af corona på medarbejdersiden, og vi er lige nu uden bemanding på kontoret. Det samme er vores leverandør på projektet, og vi forventer først at have normal bemanding igen midt i næste uge.

Vi beklager de gener, dette måtte medføre for jer, og vi vil løbende holde jer opdateret.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.