Nyt grundlag for samarbejde mellem forhandlere og DK Hostmaster

Nyt grundlag for samarbejde mellem forhandlere og DK Hostmaster

I 2021 ændrer DK Hostmaster en række elementer i samarbejdet med vores forhandlere.

Følgende tiltag vil du skulle tage stilling til som forhandler:

  1. DK Hostmaster lancerer en ny forhandlermodel, der giver forhandleren mulighed for at håndtere en kundes .dk-domænenavn, hvis kunden ønsker det. Dette kalder vi forhandlerhåndtering. Det vil stadig være muligt at fortsætte som nu, hvor kunden selv håndterer sit domænenavn. Dette kalder vi registranthåndtering. Læs mere her.
  2. Fremover vil det være obligatorisk, at alle forhandlere har en forhandlerkonto hos DK Hostmaster. Alle forhandlerens køb hos DK Hostmaster bliver fratrukket forhandlerens konto, og der skal derfor altid være dækning på kontoen. Læs mere her.
  3. Som grundlag for det nye samarbejde vil der træde en ny forhandlerkontrakt i kraft. Alle forhandlere skal underskrive den nye forhandlerkontrakt og sende den til DK Hostmaster. Læs mere her.
  4. Hvis en forhandler tilbyder navneservertjeneste, er det fremover en forpligtigelse at tilbyde DNSSEC-signering. Forhandlere, som ikke tilbyder navneservertjeneste, vil være forpligtet til at oplyse kunden, hvor DNSSEC-signering kan foretages. Pligten til DNSSEC-signeringen følger et specifikt krav i den nye bekendtgørelse om administration af .dk-domænenavne, som kan læses her
fs1

 

 

Stadig brug for hjælp?
Kontakt os
RING
51 27 06 75
Man-tor 9:00 - 15:00
Fre 9:00 - 14:00
SKRIV
Få svar hurtigst muligt

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.