Organisation

Organisation

DK Hostmaster er et aktieselskab, der er 100 % ejet af foreningen Dansk Internet Forum (DIFO).

DIFO sætter den politiske og strategiske ramme for administrationen af .dk-domænenavnene, mens DK Hostmaster står for den daglige drift.

DIFO og DK Hostmaster har samme direktion og bestyrelse, men hvert deres regnskab. Foreningens medlemmer og bestyrelse repræsenterer private og professionelle internetbrugere samt danske internetleverandører.

Det er derved 'det danske internetsamfund', som varetager styringen af .dk og har gjort det siden DIFO blev etableret i 1999. Læs mere om DK Hostmaster og DIFO's historie.

 

Brugerundersøgelser

turkis-design

sss

Brugerunder-søgelser af DK Hostmaster findes på statistiksitet
alternate

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.