Persondatapolitik

Persondatapolitik

Her kan du læse kort om vores persondatapolitik, som definerer hvordan vi behandler vores kunders personoplysninger.

Den fulde politik om behandling af personoplysninger finder du her.

Behandling af oplysninger

DK Hostmaster indsamler oplysninger om navn, adresse samt kontaktoplysninger om registranten, dennes evt. fuldmægtig, betaler og navneserveransvarlig. Ved anvendelse af vores selvbetjening indsamledes desuden oplysninger om den anvendte IP-adresse.

Indsamlingen er nødvendig for, at vi kan levere den bedste service og opkræve periodegebyr.

Behandlingen af personoplysningerne sker i overensstemmelse med lov om internetdomænet .dk og den gældende persondatalovgivning.

Udlevering af oplysninger

DK Hostmaster skal ifølge domæneloven offentliggøre oplysninger om registranterne i DK Hostmasters offentlige database over .dk domænenavne. Det er oplysninger om navn, adresse og telefonnummer. Hvis der er en fuldmægtig tilknyttet et domæne, offentliggøres oplysninger om denne også.

Det er kun registranter, der har navne- og adressebeskyttelse i CPR-registret, som kan være anonyme i whois-databasen.

DK Hostmaster udleverer i særlige tilfælde personoplysninger til tredjeparter.  

Dette gælder også oplysninger om personer, som er anonyme i DK Hostmasters whois-database. 

Dataansvarlig

DK Hostmaster er dataansvarlig efter personlovgivningen, og har følgende kontaktoplysninger:

DK Hostmaster A/S
Kalvebod Brygge 45, 3. sal.
DK-1560 København V

Tlf.:  +45 33 64 60 60
Fax:  +45 33 64 60 66
CVR-nr.: 24210375

Informationssikkerhed

DK Hostmaster prioriterer informationssikkerhed højt og ønsker at opretholde og løbende udbygge et IT-sikkerhedsniveau, der opfylder kravene i ISO 27001. Du kan læse mere om DK Hostmasters håndtering af informationssikkerhed her.

Indsigtsret

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registeret om dig. Ved henvendelse om indsigt i egne oplysninger, vil vi stille krav om dokumentation for at sikre, at oplysningerne kun udleveres til rette vedkommende.

Skriv til oplysninger@dk-hostmaster.dk og angiv ”Indsigt i persondata” som emne, hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger.

Klager

Klager over DK Hostmasters behandling af personoplysninger skal rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

Telefon 3319 3200
E-mail dt@datatilsynet.dk

 

Link til persondatapolitik

darkblue-design

sss

Læs mere om dine data i vores persondata-politik

Politik om udlevering af personoplysninger

turkis-design
Udlevering af oplysninger

Vil du vide mere om vores generelle politik for udlevering af personoplysninger?

  

Copyright 2016 All Rights Reserved.