Politik om informationssikkerhed

Politik om informationssikkerhed

DK Hostmasters informationssikkerhedspolitik beskriver vores strategi for, hvordan vi håndterer data og identitetsoplysninger. 

Vores mål er at have en effektiv og sikker databehandling, og derfor efterlever vi ISO 27001-standarden. Det betyder, at vi:

  • Beskytter vores kritiske og følsomme informationer og informationssystemer mod afsløringer og uautoriseret anvendelse
  • Sikrer at data er tilgængelig, når vi skal bruge dem, og de it-programmer, som håndterer informationerne, fungerer korrekt

Derudover indeholder politikken også en beskrivelse af ansvarsfordelingen for, at informationssikkerhedspolitikken overholdes samt de procedurer, der tages i brug i tilfælde af brud på sikkerhedspolitikken.

Læs hele vores informationssikkerhedspolitik her

Læs mere om ISO 27001-ledelsessystemet her

turkis-design
Håndtering af sikkerhedsfejl

Vi har vi hele tiden fokus på at passe godt på vores data, systemer og services. Desværre er ingen systemer dig 100 procent sikre. Så hvis du finder en sårbarhed, vil vi gerne høre om det, så vi kan styrke systemet hurtigst muligt.

 

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.