Seminar: Skal domæneadministratorers ansvar ændres set i lyset af ulovligt og uønsket hjemmesideindhold?

Seminar: Skal domæneadministratorers ansvar ændres set i lyset af ulovligt og uønsket hjemmesideindhold?

Sebastian

Internettet er afhængigt af mellemmænd, der stiller en række funktioner til rådighed. De ser sig selv som udbydere af en internetinfrastruktur uden at have noget ansvar for indholdet på hjemmesider.

På dette seminar vil Sebastian Schwemer præsentere et overblik over de ændringer, der er sket med mellemmændenes rolle og deres ansvar set i lyset af de seneste EU-udviklinger og koble dem til domænenavnsområdet.  

Oplægsholder

Sebastian Schwemer er forsker hos Dansk Internet Forum (DIFO) og Center for informations- og innovationsret (CIIR), hvor han forsker i domæneadministratorers rolle og deres rolle i forhold til hjemmesideindhold.

Twitter: http://twitter.com/schwemer
Forsker-profil: http://jura.ku.dk/ciir/ansatte/?pure=da/persons/389492

Emner

Seminaret består af to dele. I den første del vil mellemmandsansvaret blive gennemgået. I den anden del vil mere specifikke udviklinger i forhold til at fjerne brugsretten for et domænenavn blive behandlet.  

Seminaret vil bl.a. behandle følgende spørgsmål:

  • Hvad er ansvars-rammeværket for online mellemhandlere?
  • Hvad er domæneadministratorernes rolle I det europæiske rammeværk?
  • Hvad er de foreslåede frivillige mekanismer for regulering af hjemmesideindhold?

Målgruppe

Seminaret er åbent for alle, der har en interesse i internet-regulativer og mere specifikt mellemhandleres rolle i bekæmpelsen af ulovligt indhold. Seminaret er primært målrettet jurister, politiske beslutningstagere, forskere og erhvervsdrivende inden for området.

Praktisk information

Dato: 17. maj 2018
Tidspunkt: Kl. 11-13
Adresse: DIFO/DK Hostmaster, Ørestads Boulevard 108, 2300 København S
Pris: Gratis
Sprog: Engelsk
Forplejning: Frokost

Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med navn og evt. firma

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.