Sikkerhed

Sikkerhed

I DK Hostmaster er sikkerhed en topprioritet. Vi har både fokus på, hvordan vi beskytter vores data, systemer og services og på de tekniske løsninger, der kan højne sikkerheden på domænenavne.

Her kan du læse mere om, hvordan vi arbejder med sikkerhed.

Sikkerhed på domænenavne

I DK Hostmaster arbejder vi for at gøre den danske del af internettet så sikker som muligt. Vi anbefaler derfor, at vores kunder bruger DNSSEC og DMARC på domænenavne, hvilket kan beskytte mod hackerangreb og andre former for it-kriminalitet.

Læs mere om DNSSEC her

Læs mere om DMARC her

Vi holder med jævne mellemrum tekniske workshops om DNSSEC og DMARC. Følg os på Facebook eller LinkedIn eller hold øje med vores workshop- og kursusliste for information om kommende arrangementer.

Er dit domænenavn vigtigt for dig, anbefaler vi desuden vores VID-service, som beskytter dit domænenavn mod sikkerhedsbrister og menneskelige fejl.

Læs mere om VID-service her

Sikkerhed i DK Hostmaster

DK Hostmasters politik for informationssikkerhed og vores ISO 27001-certificering er grundlaget i vores arbejde med at sikre vores systemer og services samt vores kunders data.

Læs mere om vores politik om informationssikkerhed her

Læs mere om ISO 27001-ledelsessystemet her

Desværre er ingen systemer 100 procent sikre. Derfor har vi også en politik for håndtering af sikkerhedsfejl i tilfælde af at udefrakommende opdager en sårbarhed i vores systemer.

Læs vores politik for håndtering af sikkerhedsfejl her

Sikker e-handel

Selvom langt de fleste køb på nettet foregår uden problemer, bliver tusindvis af danskere hvert år stadig snydt på falske webshops. Vi har derfor samlet en række gode råd til sikker e-handel.

Læs mere om sikker e-handel her

turkis-design
Beskyt dine kunder med DNSSEC

Et eksplosivt stigende antal eksempler viser, at internettet er sårbart over for hackere, som tager kontrol over domænenavne for f.eks. at lokke besøgende til at handle i en falsk netbutik. Det kan du sikre dig imod med DNSSEC.

lightgrey-design

sss

Vi passer godt på vores services og systemer samt dine data

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.