Sikkerpånettet.dk for teknikere

Sikkerpånettet.dk for teknikere

kursus

Kurset er en kort introduktion til resultaterne fra sikkerpånettet.dk. På kurset gennemgår vi resultaterne af hhv. website test, e-mail test og internetforbindelses test fra sikkerpånettet.dk. Der vil til sidst i kurset være mulighed for at spørge ind til egne resultater.

Vi starter dagen med at snakke om IPv6, TLS og HTTPS-headers fra website test, derefter snakker vi e-mail test, som også dækker IPv6 og TLS men derudover også SPF, DKIM, DMARC og DANE. Til sidst kommer vi ind på resultaterne fra test af internetforbindelse (IPv6, DNSSEC).

Det er et grundlæggende kursus, som ikke går voldsomt i dybden med de enkelte emner. Ønsker du en mere grundig introduktion til teknikken bag de enkelte delresultater fra sikkerpånettet.dk, så anbefaler vi kurserne i de kommende dage.

Kurset afholdes fysisk, men der er også mulighed for at deltage remote. Online deltagelse kræver blot en bærbar med en webbrowser. Det er sjovest at være med, hvis du har mikrofon og kamera, men det er ikke et krav for at deltage.

Underviser

Thomas Steen Rasmussen arbejder som rådgiver og systemarkitekt for Zibra Group, og som selvstændig med enkeltmandsvirksomheden tyktech. Thomas har en bred viden indenfor netværk, sikkerhed, udvikling, systemdesign og systemadministration. Derudover beskæftiger han sig med DNS-tjenesten censurfridns, arrangerer BornHack, driver ’Tor noder’ og skriver open source-software.

Program

09:15-09:45: Introduktion, test af egne ting
09:45-10:30: Test af website
10:30-10:45: Pause
10:45-11:15: Test af e-mail
11:15-11:45: Test af internetforbindelse
11:45-12:15: Snak om egne resultater 

Målgruppe

Kurset er for alle med interesse i sikkerhed på nettet.

Praktisk information

Dato: Onsdag 2. november 2022. 
Tid: 9:15 – 12:15
Adresse: Ørestads Boulevard 108, 2300 København S
Pris: Gratis
Sprog: Dansk
Forplejning: Morgenmad

Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med kursustitlen, dit navn og evt. firmanavn. Skriv venligst om du deltager fysisk eller remote.

 

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.