DNSSEC

ICANN udskifter DNSSEC-rodnøgle

ICANN, som er den organisation, der styrer internettets rodserver, udskifter DNSSEC’s rodnøgle. Det er første gang, at rodnøglen skiftes, og det sker for at opretholde et højt sikkerhedsniveau på DNSSEC. For at sikre at udskiftningen af rodnøglen vil foregå uden problemer, skal du, hvis du driver en rekursiv navneserver, der har DNSSEC validering slået til, sikre dig, at navneserveren får den nye nøgle inden den 11. oktober 2017.

Hvordan fungerer DNS og DNSSEC?

En af DK Hostmasters og DIFO's primære opgaver er, at den danske del af DNS (Domain name system) fungerer. Vi har derfor lavet en infografik, hvor man nemt og simpelt kan få indblik i hvordan DNS virker. Læs mere om DNS og se grafikken her. På samme måde følger en forklaring af DNSSEC i en infografik. DNSSEC er en signeringsmetode, der giver en ekstra sikkerhed til dit domænenavn. Med DNSSEC kan du sikre dig, at webtrafik på vej til din webadresse aldrig bliver omdirigeret til en falsk hjemmeside.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.