Udlevering af oplysninger

Udlevering af oplysninger

Vi samler alle oplysninger om alle registrerede .dk-domænenavne. Nogle af de oplysninger kan du selv finde. Andre skal du anmode om at få udleveret.

Mange oplysninger kan du finde i whois-databasen. Her findes oplysninger om registrant, fuldmægtig, navneservere, domænenavnets oprettelsesdato mv. Find offentlige oplysninger her

Brug for oplysninger om eget domænenavn?

Hvis du har brug for oplysninger, der ikke er offentligt tilgængelige f.eks. om din egen historik hos os, kan du bede om at få dem udleveret.

Hvis du har brug for at få udleveret konkrete oplysninger, hvor du selv er registrant, skal du udfylde kontaktformularen her.

Brug for oplysninger om en andens domænenavn?

Hvis du ønsker oplysninger om et domænenavn, som ikke er dit, er det vigtigt, at du dokumenterer en retlig interesse, da vi ellers ikke udleverer oplysninger. Der er f.eks. tale om retlig interesse, når oplysningen har betydning for udfaldet af en retssag eller et erstatningskrav, eller hvorvidt man kan starte en sag hos en klagemyndighed.

Hvis du har brug for at få udleveret konkrete oplysninger, hvor du ikke selv er registrant, skal du, hvis du er en fysisk eller juridisk person, udfylde denne kontaktformular.

Hvis du har brug for at få udleveret konkrete oplysninger, hvor du ikke selv er registrant, skal du, hvis du er en offentlig myndighed, udfylde denne kontaktformular.
 

Hvis du anmoder om oplysninger på vegne af en registrant, bedes du fremsende fuldmagt i forbindelse med din henvendelse.

Hvis vi ikke mener, at din anmodning er fyldestgørende, beder vi om yderligere oplysninger. Vi vil behandle din henvendelse med baggrund i gældende lovgivning, vores kundevilkår og praksis på området

Mere info

Vi kan desværre ikke hjælpe med oplysninger om domænenavne, med en anden endelse end .dk.

Se mere her, for information om udlevering af oplysninger om en anonym registrant.

Se mere her, hvis du er politi, der ønsker oplysninger udleveret

lightgrey-design
Hvad er en retlig interesse?

En retlig interesse er når oplysningerne kan ændre din retstilstand eller behøves for at gøre en ret gældende. Det er en retlig interesse, når informationen har betydning for udfaldet af en verserende eller forestående retssag, eller for om en retssag kan anlægges.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.