Venteliste

Venteliste

Ønsker du at få fat på et specifikt domænenavn, som er optaget? Glemmer du at tjekke løbende, om det er blevet ledigt? Vil du gerne have besked, hvis – og så snart – det sker?

I 2016 fik omkring 1.500 det domænenavn, de ønskede, ved at stå på venteliste. Gå ikke glip af muligheden for at få det helt rigtige domænenavn. Skriv dig op til ønskedomænet på DK Hostmasters ventelisteservice.

Venteliste grafik

Vi holder øje for dig

Hvert år er der domænenavne, som ikke fornyes – ofte fordi de ikke længere bliver brugt. Det overvåger vi for dig, så du ikke går glip af muligheden, når den pludselig opstår. Står du som nummer 1, får du en personlig besked med det samme, hvis domænenavnet bliver ledigt.

Servicen er til dig, hvis navn allerede er optaget, eller dig, som har etableret en virksomhed, en netbutik eller måske en blog, hvor du ønsker et specifikt domænenavn. Slip for at bruge tid på at få fat på ønskedomænet. Det eneste, du skal gøre, er at skrive dig op til det eller de domænenavne, du er på udkig efter.

lightgrey-design
Få ønskenavnet - skriv dig på venteliste

1) Søg på domænenavnet i vores søgemaskine.

2) Klik på knappen "Ventelisteposition" under søgeresultatet.

3) Du får besked, når domænet bliver ledigt.

turkis-design
Priser
  • Det koster 75 kr. om året at stå på venteliste til et domænenavn.
  • Ved overtagelse af domænenavnet opkræver vi periodegebyr på 50 kr. for det første år.

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.