Vilkår for brugsret til et .dk-domænenavn

Vilkår for brugsret til et .dk-domænenavn

Når du registrerer et .dk domænenavn, indgår du en aftale om brugsretten til domænenavnet med os. De rettigheder og forpligtelser, du som registrant af domænenavnet har som følge af denne aftale, er beskrevet i vores forretningsbetingelser, vores vilkår.

I vores vilkår kan du derfor blandt meget andet læse om reglerne for validering af dine navne- og adresseoplysninger og din forpligtelse til at holde dine kontaktoplysninger opdateret. Du kan også læse om reglerne for fornyelse af registreringen og din ret til at overdrage brugsretten til domænenavnet til tredjepart.

Herudover kan du læse reglerne for suspension og sletning af domænenavnet, hvad enten sletningen skyldes din opsigelse af registreringsaftalen eller som følge af misligholdelse af aftalen.

 

Link til generelle vilkår

red-design

sss

Version 11 er ikke gældende endnu. De gældende kan du læse her.
alternate

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.