Workshop: Beskyt din virksomheds online identitet og e-mailsystem med DMARC

Workshop: Beskyt din virksomheds online identitet og e-mailsystem med DMARC

Kursus1

På denne workshop vil du lære, hvordan du effektivt opgraderer sikkerheden på dit e-mailsystem med DMARC. DMARC, som står for Domain-based Message Authentication Reporting & Conformance, kan blandt andet beskytte din virksomhed, dine besøgende og dine kunder mod identitetstyveri, spam, phishing og malware.

DMARC er en godkendelsesprocedure for e-mails og er designet til at beskytte mod domæne spoofing – dvs. når en e-mail sendes fra en uautoriseret/falsk afsender fra f.eks. en virksomheds domænenavn. DMARC tilfører også e-mail nye funktioner såsom øget transparens, konsistens og sikkerhed. Tilsammen giver disse tiltag sikkerhed for, at en organisations e-mails når frem til modtageren, mens falske e-mails bliver afvist.

Underviser

Tim Draegen har været med til at skrive standarden for DMARC, og så er han formand for IETF’s arbejdsgruppe om netop DMARC.
Til daglig er Tim direktør hos dmarcian, som er et firma, der hjælper andre virksomheder med at implementere DMARC på deres e-mailsystemer.

Indhold

Workshoppen består både af en teoretisk del, hvor du får viden om SPF, DKIM og DMARC, og en praktisk del, hvor du lærer, hvordan du indfører DMARC på domænenavne.
Du vil blandt andet få svar på følgende spørgsmål:  

  • Hvordan bruger DMARC autentifikation til at forbedre e-mailsikkerhed ved hjælp af de anerkendte SPF og DKIM mekanismer?
  • Hvordan hjælper DMARC’s rapporteringsmekanismer med hurtigt og præcist at sikre dine e-maildomæner?
  • Hvordan installerer du DMARC i din organisation?

Målgruppe

Workshoppen henvender sig til alle, der arbejder med it-sikkerhed, og som har en teknisk forståelse.

Praktisk information

Dato:  Torsdag d. 8. november 2018
Tid: Kl. 9-16
Adresse: Ørestads Boulevard 108, 2300 København S
Pris: Gratis
Sprog: Engelsk
Forplejning: Morgenmad og frokost
Andet: Husk laptop. Det er ikke nok at medbringe en smartphone eller tablet. Operativ system på din laptop er underordnet, men du skal have mulighed for at installere værktøjer.

Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med workshoptitlen, dit navn og evt. firmanavn.

 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.