Velkommen til DK Hostmaster

WHOis box

Er dit ønskede .dk-domænenavn ledigt?

Find domænenavn
Nyheder

.

DK Hostmaster skifter til algoritme 13

algoritme

Fra den 15. juni implementerer DK Hostmaster DNSSEC-algoritme nr. 13 til signering af .dk-zonen. Indtil nu har vi brugt algoritme 8.

En DNSSEC-algoritme er med til at sikre, at der ikke er manipuleret med svar fra DNS-servere og ikke mindst, at svarene kommer fra den rigtige afsender.

Advarsel! Uanmodet markedsføring fra DNS Denmark

Vi får i disse dage henvendelser fra bekymrede kunder, som har modtaget uanmodet markedsføring fra firmaet DNS Denmark om køb af domænenavne.

Det handler helt konkret om e-mails, som er blevet sendt til registranter af .dk-domænenavne, med tilbud om køb af det tilsvarende .com-domænenavn.

Vi gør opmærksom på, at denne kampagne ikke har noget med DK Hostmaster at gøre. Vi har ikke videregivet informationer om registranter af .dk-domænenavne til afsenderen af denne kampagne.

Tilbageblik på hele Danmarks .dk

De sidste tre årtier har internettet ændret vores samfund og kommunikationsformer drastisk, og mange store ting er sket på danske internetadresser.  

DK Hostmaster slår ned på højdepunkter i internettets historie i en digital fortælling om, hvordan internettet har udviklet sig set med danske øjne.  

Se med på heledanmarks.dk her

Sådan registrerer du et domænenavn - free content box

Sådan registrerer og aktiverer du et domænenavn
Tjek om
 domænenavnet er ledigt
1. Tjek om domænenavnet er ledigt i vores whois-database
arrow-right
Registrer
 domænenavnet
2. Registrer domænenavnet hos en af vores godkendte forhandlere
arrow-right
Aktivér
 domænenavnet
3. Gennemfør ID-kontrol på vores online selvbetjening

Driftstatus

Driftstatus

Driften er normal Driften er normal
i Kundeservice er åben, kun e-mailkontakt
turkis-design
Hvem ejer .dk-domænerne?

Alle .dk-domænenavne tilhører den danske stat og administreres af DIFO/DK Hostmaster efter først-til-mølle-princip. En person, som har brugsretten til et domænenavn, kaldes en registrant og hans eller hendes kontaktoplysninger offentliggøres i vores offentlige WHOIS, medmindre vedkommende har navne- og adressebeskyttelse.

sss

Brug for hjælp til vores selvbetjening?
darkblue-design

sss

Hvem har retten til et domænenavn?
turkis-design

E-maerket image box

sss

Vi er e-mærke certificeret
turkis-design

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.