Velkommen til DK Hostmaster

WHOis box

Er dit ønskede .dk-domænenavn ledigt?

Find domænenavn
Nyheder

.

One.com signerer .dk-domænenavne med DNSSEC

En langt større andel af de danske domænenavne med endelsen .dk er nu blevet mere sikre, da hostingvirksomheden og navneserverudbyderen One.com har DNSSEC-signeret alle .dk-domænenavne, der ligger på deres servere.

DNSSEC er en sikkerhedsservice, der kan opsættes på et domænenavn, så webtrafikken bliver dirigeret til den rigtige www-adresse. Et DNSSEC-signeret domænenavn sikrer, at du ved, hvem du taler med på internettet, og at trafikken ikke er blevet ændret, mens du gør det.

Bruger-id fjernet fra WHOIS-søgninger

DK Hostmaster har i dag opdateret WHOIS-databasen over alle .dk-domænenavne, så bruger-id ikke fremover vil blive vist i forbindelse med en søgning i databasen.

Det vil være muligt at få tilsendt brugerinformation til den registrant, der har brugsretten til domænenavnet, hvis en bruger har behov for at finde sit bruger-id og ikke kan logge ind på DK Hostmasters selvbetjening med NemID.

 

Skriftlig høring om DIFO’s rolle i bekæmpelsen af online kriminalitet

Den 13/11 2019 afholdte Dansk Internet Forum (DIFO) og DK Hostmaster en mundtlig høring om vores fortsatte rolle i bekæmpelsen af online kriminalitet.
Mange interessenter deltog, og vi havde en god debat om, hvor DIFO bør sætte ind.

Nu inviterer vi til deltagelse i en skriftlig høring, hvor alle interesserede kan bidrage.

Sådan registrerer du et domænenavn - free content box

Sådan registrerer og aktiverer du et domænenavn
Tjek om
 domænenavnet er ledigt
1. Tjek om domænenavnet er ledigt i vores whois-database
arrow-right
Registrer
 domænenavnet
2. Registrer domænenavnet hos en af vores godkendte forhandlere
arrow-right
Aktivér
 domænenavnet
3. Gennemfør ID-kontrol på vores online selvbetjening

Driftstatus

Driftstatus

Driften er normal Driften er normal
i Kundeservice er åben
turkis-design
Hvem ejer .dk-domænerne?

Alle .dk-domænenavne tilhører den danske stat og administreres af DIFO/DK Hostmaster efter først-til-mølle-princip. En person, som har brugsretten til et domænenavn, kaldes en registrant og hans eller hendes kontaktoplysninger offentliggøres i vores offentlige WHOIS, medmindre vedkommende har navne- og adressebeskyttelse.

sss

Brug for hjælp til vores selvbetjening?
darkblue-design

sss

Hvem har retten til et domænenavn?
turkis-design

E-maerket image box

sss

Vi er e-mærke certificeret
turkis-design

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.