Domain name system

Domain name system

DNS

DK Hostmaster administrerer den danske del af DNS

default-design
alternate
Seneste nyt fra DK Hostmaster

.

Hvad er DNS? - free content box

Hvad er DNS?

DNS og DK Hostmaster

lightgrey-design
DNS og DK Hostmaster

DNS står for Domain Name System. Det er et system, der oversætter internettets ip-adresser (en talkode) til domænenavne, som er nemmere at huske for den almindelige internetbruger. 

Den del af DNS, som består af .dk-zonen bliver administreret af DK Hostmasters. Det vil sige, at alle .dk-adresser ligger på vores servere.

Det er derfor DK Hostmasters vigtigste opgave at sørge for at alle .dk-adresser er tilgængelig for internettets brugere.  

DNSSEC og DK Hostmaster

darkblue-design
Beskyt dit omdømme og dine kunder med DNSSEC

Et eksplosivt stigende antal eksempler viser, at internettet er sårbart over for hackere, som tager kontrol over domænenavne (www) for f.eks. at indsamle besøgendes login-oplysninger (phishing) eller lokke besøgende til at handle i en falsk netbutik (omdirigeringer). Det kan du sikre dig mod med DNSSEC.

Sikkerhed på internettet

.

Hvad er DNSSEC? - free content box

Hvad er DNSSEC?

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.