Worth to know

Worth to know teaser text

Politikker

Politikker

policy

DK Hostmaster behandler personoplysninger i forbindelse med administrationen af .dk-domænet. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine personoplysninger.

På dk-hostmaster.dk bruger vi cookies til statistik og brugerundersøgelser. Første gang du besøger dk-hostmaster.dk mødes du af en banner i bunden af siden, hvor du kan sætte dine præferencer op. Det er til enhver tid muligt at rette i præferencerne, enten via cookie-politik eller ved at klikke på ikonet nederst til venstre. 

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.