Betaling

Betaling

Har du spørgsmål om, hvordan du betaler din faktura fra DK Hostmaster eller andre spørgsmål vedrørende betaling, så kan du læse mere her. 

Hvis din hjemmeside eller e-mailadresse ikke virker, kan det være fordi vi har suspenderet dit domænenavn. Den mest almindelige grund er, at vi ikke har modtaget betaling for domænenavnet.

Du kan nemt få din hjemmeside eller e-mailadresse til at virke igen ved at genoprette domænenavnet på vores online selvbetjening (benyt funktionen "Genopret domænenavn"). Det koster et genopretningsgebyr på 125 kr. pr. domænenavn.

Hvis et domænenavn ikke bliver genoprettet inden 30 dage efter suspenderingsdatoen, opsiger vi domænenavnet.

Hvis du ikke betaler periodegebyret for dit domænenavn (60 kr. pr. år), suspenderer vi domænenavnet. Det betyder, at din hjemmeside eller e-mailadresse ikke virker, fordi vi har taget det ud af .dk-zonen.

Du kan nemt få din hjemmeside eller e-mailadresse til at virke igen ved at genoprette domænenavnet på vores online selvbetjening. Det koster et genopretningsgebyr på 125 kr. pr. domænenavn.

Et domænenavn kan være suspenderet i 30 dage. Hvis det ikke bliver genoprettet inden de 30 dage, opsiger vi domænenavnet.

Læs mere om suspension.

Hvis du ønsker at opsige brugsretten til et .dk-domænenavn, skal det ske via selvbetjeningen på DK Hostmasters hjemmeside, se hvordan nedenfor.

Når du har opsagt domænenavnet, vil domænenavnet blive suspenderet fra den dato, du vælger at opsigelsen skal gælde fra. Efter 30 dages suspension opsiges domænenavnet.

Bemærk, at en opsigelse er forbundet med et opsigelsesgebyr. Se den aktuelle pris i vores prisliste.

  • Hvis opsigelsesgebyret overstiger et evt. tilgodehavende, skal det resterende opsigelsesgebyr ikke betales.
  • Hvis du har modtaget en faktura på det domænenavn, som du ønsker at opsige, skal denne ikke betales.

Når du opsiger registreringen af et domænenavn, vil det efterfølgende kunne registreres af andre.

Trin 1

Vælg "Opsig domænenavn" i menuen "Administrer" til højre i listen over dine domænenavne.

BEMÆRK! Ønsker du at opsige mere end ét domænenavn ad gangen, finder du det under "Administrér flere domænenavne" nederst på siden.

Trin 2

Angiv hvornår du ønsker, at domænenavnet skal opsiges. Klik VIDERE.

Trin 3

Klik på BEKRÆFT for at gennemføre opsigelsen.

BEMÆRK! Hvis du kun er fuldmægtig på det domænenavn der skal opsiges, vil der blive sendt en e-mail til registranten med en anmodning om at godkende opsigelsen. Domænenavnet vil ikke blive opsagt, før registranten har godkendt opsigelsen.

 

Hvis du ønsker at tilmelde dig til Betalingsservice (8,75 kr. pr. faktura), kan du ændre dine betalingsindstillinger på vores selvbetjening under BETALING OG FAKTURAER > Rediger betalingsindstillinger.

Du kan også tilmelde dig direkte i din netbank. Betalingsservice vil herefter give besked til DK Hostmaster om din ændring. Vær opmærksom på, at åbne fakturaer, der er udstedt før du tilmeldte dig Betalingsservice, skal betales manuelt.

Bemærk: Virksomheder skal altid tilmelde sig Betalingsservice direkte i netbank og kan ikke benytte vores selvbetjening til formålet.

Afmelding af Betalingsservice skal du altid gøre i din netbank. Efter afmeldingen vil du automatisk modtage dine fakturaer fra DK Hostmaster på den e-mailadresse, du har angivet hos os. Dette er gratis, men vær opmærksom på, at betalingen skal ske manuelt.

Hvis du ønsker at modtage dine fakturaer i E-boks, skal du redigere dine betalingsindstillinger i vores selvbetjening, hvor du kan vælge dette.

Du skal ligeledes sørge for at tilmelde DK-Hostmaster i din e-boks, i dine indstillinger på www.e-boks.dk.

Hvis du ønsker at afmelde e-boks, og modtage dine fakturaer ad en anden kanal, kan dette ligeledes ændres på vores selvbetjening i dine betalingsindstillinger. 

Nej. Hvis du har modtaget en faktura, men efterfølgende opsagt et eller flere domænenavne, der fremgår af fakturaen, fremsender vi en kreditnota. 

Hvis du ikke har opsagt alle domænenavnene, som fremgår af fakturaen, skal du modregne kreditnotaen i fakturaen og betale restbeløbet.

NB: Du kan kun modregne kreditnotaen i det fakturanummer, der fremgår af kreditnotaen.

Ja, visse udbydere tilbyder denne service.

Din udbyder kan med dit samtykke sætte sig på som betaler af dit domænenavn hos DK Hostmaster, når den første registreringsperiode udløber, og domænenavnet skal fornyes (typisk efter et år).

Når din udbyder er betaler, får du ikke selv tilsendt en faktura fra DK Hostmaster.

Det koster 60 kr. inkl. moms om året at have et .dk-domænenavn.

Pengene dækker de omkostninger, DK Hostmaster har med at vedligeholde en database over alle danske domænenavne og opretholde den danske del af internettets infrastruktur (DNS).

Læs mere om domænenavnsadministration.

Læs mere om DNS
 

Det er desværre ikke muligt at få udsat betalingsfristen på en fremsendt faktura. Hvis vi ikke har modtaget betalingen for dit domænenavn, inden det udløber, vil domænenavnet blive suspenderet.

Det er efterfølgende muligt at genoprette domænenavnet, hvis vi modtager betalingen af periodegebyr samt genopretningsgebyr indenfor 30 dage, efter det er blevet suspenderet. Dette skal betales online på vores selvbetjening med kreditkort.

Bemærk: Hvis et eller flere domænenavne bliver suspenderet, skal der betales et genopretningsgebyr på kr. 125,00 pr. suspenderet domænenavn. Dette skal betales oveni den oprindelige faktura.

Hvis du ønsker at skifte betaler, skal dette ske på vores selvbetjening. 

Ændringen gælder fra næste gang, domænenavnet skal faktureres.

Når der er udstedt en faktura, er det desværre ikke muligt at skifte betaler, før vi har modtaget betalingen for den allerede fremsendte faktura.

Stadig brug for hjælp?
Kontakt os
RING
33 64 60 60
Man-tor 9:00 - 15:00
Fre 9:00 - 14:00
SKRIV
Få svar hurtigst muligt
Stadig brug for hjælp?
Kontakt os
RING
33 64 60 60
Man-tor 9:00 - 15:00
Fre 9:00 - 14:00
SKRIV
Få svar hurtigst muligt

Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.

Copyright 2016 All Rights Reserved.